Groepen

De vijfde editie van Beaufort Buiten de Grenzen is een participatieproject: voor 5 euro bezoekt u drie maanden lang alle locaties, ontvangt u een publicatie in pdf-formaat, een verzamelmap om de diverse inhoudelijke verhalen te verzamelen en participeert u in de realisatie van een leerboek voor scholen.

De organisatie Vizit ontwikkelde in samenwerking met Beaufort Buiten de Grenzen een aanbod uit om de tentoonstelling te bezoeken met een privégroep.

1. Beaufort Buiten De Grenzen De Panne (De Nachtegaal)
In en rond het natuurreservaat ‘Duinen en Bossen van De Panne’ gaan we op zoek naar de creaties van een tiental hedendaagse kunstenaars. Of hoe het kustlandschap kunstenaars als Marc Bijl, Katinka Bock en Liesbeth Doms inspireert. 

2. Beaufort Buiten De Grenzen Oostende (Raversyde)
Het provinciedomein Raversyde, met haar bunkers  van de voormalige Atlantikwall, is al een belevenis op zich. Bovendien hebben verschillende bekende kunstenaars hier postgevat, zoals Gabriel Kuri en Mark Manders. 

3. Beaufort Buiten De Grenzen Knokke-Heist (Het Zwin)
In 2015 is Het Zwin gesloten wegens vernieuwing van het natuurcentrum, maar wij mogen er binnen! In dit unieke natuurlandschap zijn een tiental (inter)nationale kunstenaars neergestreken. 

Duur: 3u00
Prijs: € 160 per gids. Niet inbegrepen: participatiekaart* en drankje.
Maximum 25 personen per gids.

1 en 2) Ook mogelijk met een lekkere ambachtelijke picknick:
Duur: 4u00
Prijs: € 40 per persoon. Inbegrepen: gids, picknick, drankje. Niet inbegrepen: participatiekaart*.
Maximum 25 personen per gids. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.
Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

4. Dagprogramma Beaufort Buitende De Grenzen: Oostende en Raversyde
We starten aan het station voor een stadswandeling  door Oostende. We vertellen de tofste verhalen, ontdekken de mooiste plekjes en proeven van het lekkers dat de badstad te bieden heeft. Na een verkwikkende lunch nemen we de tram richting Raversyde, een verrassende site met overblijfselen van de AtlantikWall. Hier bewonderen we de kunstwerken die zijn aangewaaid met een kracht van 6 Beaufort...
Duur: 6u00
Prijs: € 52 per persoon. Inbegrepen: gids, 2 proevertjes, lunch met drankje en koffie. Niet inbegrepen: participatiekaart*, tramrit naar Raversyde, drankje in de namiddag.
Maximum 25 personen per gids. Indien de groep kleiner is dan 10 personen rekenen we een extra € 18 aan voor elke persoon minder dan 10.
Prijzen exclusief BTW (voor particulieren gelden de prijzen inclusief BTW).

*participatiekaart: toegang tot de 3 hoofdlocaties, geldig tussen 21 juni en 21 september, € 5 per persoon, gratis voor kinderen onder 13 jaar.

Meer info? www.vizit.be of bel naar 09 233 76 89.